CONSTRUÏM PROTOTIPS D’ESPANTAOCELLS

Els gegants verds d’EI4 B ja fa dies que estem plantant llavors per fer créixer les nostres pròpies plantes. Una de les coses que ens preocupava força quan vam decidir fer-ho era que algun ocell es mengés les llavors del nostre hort abans que poguessin començar a brotar. És per això que vam acordar construir un espantaocells per dissuadir les aus de volar per sobre les nostres plantacions. Com que es tracta d’una tasca complicada, la nostra mestra -la Begoña- ens va recomanar fer primer uns prototips en petits grups.

Ens vam posar a treballar amb l’objectiu de descobrir què era el que costava més de fer i com podíem solucionar els problemes que sorgissin i buscar així la millor manera de construir un espantaocells tan gran com nosaltres mateixos. No oblideu que ja som “Gegants”!

En aquestes fotos veureu com ha estat el procés. Hem descobert que costa una mica posar-nos d’acord, però hem trobat les eines necessàries per aconseguir-ho, i fins i tot hem consensuat noms per als prototips: es diuen ” Abril”,  “Elsa de Foc”, “Vinyet-Spiderman”, “Elsa de Gel”, “Super-Mireia”, i “Superman-Pepino”. Hi descobriu alguna influència de personatges heroics i animats en aquests noms? 😉

PROCES

Prototips

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s