TALLERS D’ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Si bé fa uns dies vam baixar a l’Escola d’Hoteleria per visitar-ne les instal·lacions i veure les mones de Pasqua, aquest matí han estat els seus alumnes (els de 3r) els qui han vingut al nostre recinte a col·laborar  amb nosaltres.

Sota l’atenta mirada dels seus professors, ens han preparat tres tallers. En el que feia referència als dolços, hem pogut preparar boletes de xocolata amb virutes de colors i unes terrines amb llet condensada, trossos de galeta “Oreo”, “peta-zetas”, gerds… En el segon hem treballat els làctics: ens han explicat d’on ve la llet i quins productes se’n deriven, i hem preparat mató amb mel i nous, i hem repetit la mateixa combinació però aquesta vegada canviant el mató per iogurt. En el darrer dels tallers, hem observat les verdures que es necessiten per preparar un gaspatxo. Les hem hagut de “collir” i rentar, i després d’escoltar com es preparava aquesta sopa freda, l’hem pogut tastar.

Els alumnes de Parvulari 4 i 5 anys hem fet els tres tallers un darrere l’altre, mentre que els més petits hem fet els dos primers. Les mestres ens han deixat tastar totes les nostres creacions.

Jutgeu vosaltres mateixos amb les fotos amb quin tipus de menjar hem gaudit més!😉

COLLAGEEI3

COLLAGE

COLLAGEEI5

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s