LES MESTRES TAMBÉ APRENEM

Ja us deveu haver adonat que últimament hi ha hagut alguns canvis en la manera com estan distribuïdes les aules i també en la manera de treballar per racons i per projectes. Aquests canvis no són gratuïts, sinó que són el resultat de la necessitat de millora que ens ha sorgit a partir d’un assessorament que hem estat fent durant aquest curs amb Gino Ferri: “Observar, documentar, interpretar i projectar. Una espiral per transformar l’escola.”

En Gino és doctor en Ciències de l’Educació i ha estat mestre durant molts anys a les escoles de Reggio Emilia i des de l’any passat és també col·laborador del CIFE de la Universitat de Vic. Durant diverses sessions aquest curs li hem estat ensenyant la distribució dels espais de 0 a 6 anys i la nostra manera de treballar amb l’objectiu que -a partir de la seva experiència- ens obrís els ulls a possibles millores.

Nueva carpeta (2)7

El passat dissabte dia 16 d’abril tot l’equip vam assistir a l’acte de cloenda del curs amb la presència de vuit escoles participants. Allà vam compartir amb la resta de mestres no només els processos viscuts al llarg de l’assessorament, sinó també els camins de reflexió iniciats i els canvis introduïts als nostre centre. Esperem continuar aprenent per millorar, dia a dia, la nostra tasca a l’escola.

Nueva carpeta (2)6

Anuncis

2 thoughts on “LES MESTRES TAMBÉ APRENEM

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s