ENS CONVERTIM EN PETITS “JOAN MIRÓ” A L’ATELIER

Quan anem a l’atelier, ens agrada conèixer pintors reconeguts. Aprenem com dibuixaven i pintaven, amb quins colors i tècniques ho feien… D’aquesta manera els podem imitar i convertir-nos en petits artistes. Ens ho passem tan bé!!!

Aquests dies hem estat estudiant els treballs pictòrics de Joan Miró. Hem après que utilitzava diverses tècniques: pintava amb pinzell, amb els dits i amb les mans. També hem sabut que els seus treballs són molt fàcils de reconèixer degut al fet que acostumava a fer servir els colors més bàsics: blau, groc, verd, vermell i negre. Hi feia aparèixer algunes formes de manera recurrent: pintava cercles negres, ulls, sols vermells, llunes, estrelles, i sovint feia regalims i tapissos amb colors. Tan aviat feia línies llargues com curtes, primes com gruixudes.

Després d’aprendre tot això, ja estem apunt per fer les nostres pròpies creacions. Aquesta és la d’alguns nens i nenes de Parvulari 3 i 4 anys fent regalims:

A alguns, ens agrada tant experimentar, que en algun moment hem deixat les tècniques de banda i hem escampat tota la pintura per sobre les taules.

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s