A LES TARDES, ELS ELEFANTS PRACTIQUEM ANGLÈS AMB LES AU PAIRS

El Parvulari de l’Escola és internacional! A les aules de Parvulari 3 anys, aquest curs tenim dues noies que ens ajuden a practicar l’anglès tres tardes a la setmana: els dilluns, dimecres i divendres. Elles estan dins les aules ajudant els nens i nenes en les seves tasques quotidianes i fent de reforç a les mestres.

La Sarah Postlmayer té dinou anys i és d’un petit poble Austríac. Aprofita l’avinentesa que està fent d’au pair amb una família de l’Escola per fer de voluntària amb els més petits del Parvulari i serà per aquí fins a finals de maig de l’any que ve.

L’altra noia, la Sara, també treballa com a au-pair per una altra família amb fills a Primària. Ella té vint-i-un anys i és nascuda en un petit poble del nord de Suècia.

Les dues ens han explicat que una de les seves més grans passions és viatjar i conèixer noves cultures, i asseguren que estan gaudint moltíssim l’experiència de parlar en anglès amb els nens i nenes de Parvulari 3 anys. I ja ho veieu, el sentiment és mutu!Nueva carpeta3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s